En närmare titt på Philips LED SlimStyle glödlampa

slimstyle

En närmare titt på Philips LED SlimStyle glödlampa

Kan du se bilden ovan? Ser det ut som en LED-lampa för dig? På bilden ser det inte se ut som en vanlig LED-lampa men den har kraftfullhet som kommer att uppfylla kraven för Energy Star. Denna klubbformade LED SlimStyle från Philips håller i 25.000 timmar, eller i cirka 23 år av vanlig användning. Tänk dig bekvämligheten och fördelen av att inte behöva köpa en ny glödlampa på många år. Dina barnbarn kan fortfarande bevittna dess glödande ljus.

Fler förmåner med Philips LED SlimStyle

Det som är bra med denna lampa är att den är lättare jämfört med andra LEDs. Detta blev möjligt genom att eliminera kylflänsen som finns i de flesta LED-lampor. Kylflänsen uppgår också till 16 procent av kostnaden för att tillverka en enda lampa och eftersom denna inte har en kylfläns, är också dess kostnad lägre på marknaden jämfört med sina konkurrenter. Den kostar endast runt 75 kronor. Bara det är en god anledning för konsumenterna att välja Philips LED Slim Style. Kanske är du orolig för överhettning eftersom den inte har någon kylfläns? Oroa dig inte, den kommer inte att orsaka någon skada eller brand, eftersom den är speciellt utformad för att hålla de enskilda LED-lamprna tillräckligt svala.

När det gäller andra förmågor, underskatta inte denna söta lysdiod. Även om den ser mer ut som en godisklubba än en lampa, kan dess 10.5 W ersätta en 60 W glödlampa och ger utan problem kvalitetsljus utan att bränna hål i din plånbok. Detta kan spara dig tusentals kronor på energikostnader under lampans livslängd. Dessutom kan den användas som en dimmer. Kanske har du en romantisk kväll, du kan då justera ljuset så att du kan skapa den perfekta stämningen i rummet.

Med lågt pris och sin ovanliga men ändå attraktiva design, kommer den att gynna de flesta husen i världen.