Crypsis: Trådlös, rörlig LED-belysning

crypsis

Crypsis: Trådlös, rörlig LED-belysning

Här är en annan belysningsuppfinning som kommer att få dig att jubla. Det engelska företaget Crypsis har utvecklat en trådlös, öppen och lågspänning LED-belysning som kan flyttas manuellt överallt. Egentligen kan man göra vad som helst med detta ljus så länge det är i glasskivan. Det kan flyttas, tonas ned, grupperas tillsammans – och det kan fungera både horisontellt och vertikalt eftersom det inte behövs varken batterier eller kablar. Detta är inte bara ett verk av teknik utan ett konstverk också. Föreställ dig hur du kan försköna ditt hem eller kontor om du har Crypsis belysning installerat.

Det kan användas på designutställning, museer, arkitektur och modern belysning och även i hemmiljö.

crypsis2

Crypsis belysningssystem inkluderar följande nyckelkomponenter:

  • En glaspanel
  • Ljusenheter
  • Kontrollpuck
  • Tillgång till Power Point och transformator (medföljer glaspanel)

Dessa komponenter kan anpassas, vilket gör att ljuset kan användas inom ett varierat utbud av marknader.

Väl installerat, kommer ljusenheterna att placeras inuti panelen och kan nu flyttas till ett område med hjälp av den magnetiska pucken. Ljusenheter kommer att behålla belysningen i rörelse, och när den står still kommer dem att ge exakta ljuseffekter. Om du placerar flera ljusenheter i panelen, kan de bli individuellt belysta eller nedtonade i olika intensitet, bara genom att vrida på kontrollpucken. Du kan även invertera enskilda enheter att projicera ljus från båda sidor. Det beror helt på din smak, preferenser och kreativitet.

Fler fördelar med Crypsis belysningssystem:

  • Panelen fungerar både vertikalt och horisontellt.
  • Massor av lätta enheter kan användas på en enda glasskiva.
  • Ljusenheter kan styras individuellt.
  • Den fungerar i låg spänning.
  • Fungerar på alla världens spänningar och frekvenser