Möt MiPow PlayBulb: LED-lampa med bluetooth-högtalare

Playbulb

Möt MiPow PlayBulb: LED-lampa med bluetooth-högtalare

En annan intressant LED-produkt som har presenterats i år är MiPow PlayBulb. Bortsett från de vanliga smarta Bulb-funktionerna, har den en Bluetooth-högtalare som kan anslutas till din Apple-eller Android-enhet. Det låter väl onedkligen intressant då du inte behöver köpa en separat högtalare bara för att lyssna på dina favoritlåtar. Det spar dessutom utrymme och är på samma gång mycket högteknologiskt. Inga mer irriterande sladdar från en vanlig högtalare, plus att du spar på din elräkning eftersom du samtidigt kommer att använda den som LED-lampa.

Mer om MiPow PlayBulb

Brian Holmes, vice president och generaldirektör på MiPow, förklarar att:

PlayBulb är en Bluetooth 4.0 lampa med musik. Den innehåller egentligen två separata Bluetooth-chip, så att den kan använda maskin-till-maskin-profiler, vilket gör att ljus och musik kan användas samtidigt.

För att addera mer till detta, har denna enhet 80 LED-ljus vilket motsvarar en 60-watts glödlampa, så du behöver inte bekymra dig om kvaliteten på ljuset den ger ifrån sig. När du blir uttråkad av den lugna omgivningen i rummet, är allt du behöver göra för att liva upp stämningen att slå på din din smartphone och slå på musiken. Du kan spela medan du studerar eller kanske efter en stressig dag på jobbet. Du kan använda MiPow PlayBulb att spela ett lugnande ljud som slappnar av din kropp och själ. Även om den inte kan användas som en huvudstereo, lita ändå på att den kan ge dig tillräckligt bra ljud. Och du kan ju alltid byta ut alla lampor i ditt hus eller lägenhet till MiPow PlayBulbs och dränka hela allt det i den musik du älskar mest.

Andra funktioner i MiPow PlayBulb är till exempel en väckarklocka som automatiskt spelar musik och aktiverar belysningen vid önskad tid – och naturligtvis – förmågan att styra belysning och musik via din smartphones och surfplattor.

När det gäller installation passar denna lampa i de flesta armaturer med en vanlig E26/E27 sockel och fungerar precis som en vanlig ljuskälla.