Sun Jar: soldriven LED-lampa

Sun Jar: soldriven LED-lampa

Om du letar efter miljövänliga LED-lampor, kan Sun Jar vara det bästa alternativet. Dessa är soldrivna och laddas med hjälp av solljus under dagen så att de kan lysa när det blir mörkt. Under dagen är det bara att exponera din solburk i solljus under några timmar och när mörkret faller kommer den automatiskt att lysa upp, vilket ger dig ditt eget lilla solljus på natten. Oavsett hur mörkt det är kommer du med Sun Jar att få solen med dig in i natten.

Ser ut som en vanlig burk – men är så mycket mer
Vid första anblicken ser det ut som en helt vanlig glasburk. Men inne i burken hittar du solceller som lagrar solljus under dagen, laddningsbart batteri samt en LED-lampa. När det börjar bli mörkt kommer burken automatiskt att ge dig lugnande och vackert ljus som får dig att minnas de underbara solstrålarna från dagen. Glaset är dessutom färgat och behandlat så att det ger magiska effekter, och samtidigt döljer solcell, batterier och LED-ljus inne i burken.

Detta är perfekt, både för utomhus- och inomhusbruk. Sun Jar har inga kablar, vilket gör den portabel och går att ta med överallt. Den är även vattenresistent och du behöver inte oroa dig för att utsätta den för dåliga väderförhållanden. Du kan ta den med dig under camping och det gör inget om du glömmer den ute när det regnar.

Den ideala laddningstiden för Sun Jar är omkring 5 – 6 timmar under solljus. När den är fulladdad kan den lysa i upp till 8 timmar.

Andra saker att tänka på:
Om du inte vill låta solburken stå och lysa finns det en kontakt på insidan av locket så att du kan stänga av den.
Skulle det vara dåligt med sol någon dag – och lampan inte lyckats ladda upp sig ordentligt, finns möjligheten att plocka ut batterierna och ladda dem i en vanlig batteriladdare – så att du inte går miste om ljuset från den lilla solburken.

Tags: