Illumibowl: Disco LED-ljus för din toalettstol

illumibowl

Illumibowl: Disco LED-ljus för din toalettstol

Behöver du alltid kissa på natten?
Problemet som ofta uppstår här är att när det är för mörkt, missar du ofta hålet i toalettstolen och då hamnar kisset över hela toaletten. Detta är äckligt, särskilt när det är din frus tur att kissa. När hon sätter sig på toalettstolen, kommer hon att sätta sig i vått och illaluktande kiss. Om du inte vill att din fru ska vara arg hela tiden på grund av en äcklig toalett är Illumibowl den bästa accessoaren du kan ha i ditt badrum.

Illumibowl är en LED nattlampa för toalettstolen. Den är rörelseaktiverad, så du behöver inte trycka på brytaren varje gång du behöver kissa. När den upptäcker en rörelse, kommer den automatiskt att lysa upp din toalettstol. Det som är bra med denna är att den använder färgglada LED-ljus som ändras varje sekund så att din toalettstol kommer att se ut som ett mini-disco varje gång någon är där.

För att få igång discot i toaletten, är Illumibowl fastsatt i kanten på stolen. Sedan, kommer den automatiskt att tändas varje gång du går in på toaletten. När du är klar med dina bestyr, kommer den också att stängas av automatiskt. Illumibowl behöver bara ett par trippel-A-batterier för att fungera. Projektet har hittat finansiering via kickstarter och kommer förhoppningsvis snart att finnas tillgängligt för toalettstolar runt hela världen.

Tags: