Sunn Light: Smart LED-ljus som hämtar in solen

sunn-light

Sunn Light: Smart LED-ljus som hämtar in solen

Den bästa källan till ljus är solljus och ingenting kan någonsin ersätta känslan av promenader, jogging eller att ligga i solen. Däremot kan ett bra LED-ljus åtminstone göra din vistelse hemma härlig och nöjesfull.

Den nya produkten som heter Sunn Light gör detta möjligt eftersom den har massor av bra funktioner som härmar solens mönster. Den förändrar automatiskt sin ljusstyrka under dagen för att efterlikna solens naturliga rytm. Detta kommer att hjälpa din kropp att anpassa sig naturligt.

När du hängt den på väggen eller i taket, kommer Sunn Light börja sitt jobb genom att långsamt börja lysa på morgonen för att väcka dig (precis som soluppgången). Medan tiden går, ökar ljusstyrkan för att också imitera eftermiddagen. Senare under kvällen, kommer ljuset sakta att blekna (precis som solnedgången).

När det är läggdags aktiveras ”midnight mode”. Detta kommer att ge precis tillräcklig belysning för att hjälpa dig att se vägen till badrummet utan att behöva slå på ljuset.

Andra funktioner i Sunn Light:

Genom detta smarta LED-ljus, kan du fly mörka och vintriga väder. Du får möjligheten att ställa Sunn Light efter din favoritårstid.

Om du vill vara mer realistisk och känna vad som händer utanför huset, kan du även matcha belysningen med väderförhållanden i realtid. Det som är bra med detta är att du kan stänga av denna funktion och välja det vädret du vill när som helst.

Den har även en funktion som kallas Sound Scapes. Detta gör att du kan välja din favoritlåt eller naturens olika ljud och lägga till dem till din väckarklocka.

Den bästa funktionen är att den kan hålla i över 20 år. Det kommer att spara pengar för att man slipper köpa LED-lampor årligen. Detta kommer också att spara mycket på dina elräkningar.

Sunn Light har 2 storlekar. Den mindre är 48,6 cm / 19 tum, medan den större är 60 cm / 24 tum. För att få tillgång till Sunn Light appen, kan den paras ihop med iOS eller Android-enheter via Bluetooth.