Gör ditt hem färgglatt med Playbulb Rainbow

playbulb1

Gör ditt hem färgglatt med Playbulb Rainbow

En annan Smart LED-lampa har släppts och den är konstruerad för att göra varje hushåll färgglatt som en regnbåge. När du har denna lampa, behöver du inte gå ut och vänta på att regnbågen ska synas på himlen. Allt du behöver är att ställa in din Playbulb Rainbow och leka med färgerna via din smartphone.

Installationen är extremt enkel eftersom den är kompatibel med de flesta armaturer. Den passar i E26/E27-uttag och med en adapter kan den i princip passa in i vilka uttag som helst. Funktionerna i denna glödlampa kan enkelt styras via en smartphone. Du behöver ladda ner ”Playbulb X App”, den är tillgänglig för både iOS och Android-enheter. När det är fixat behöver du bara trycka på färghjulet för att slå på, stänga av eller ställa in lampan enligt ditt humör. Du kommer att ha 16,7 miljoner färger att välja på så det kommer definitivt att vara bättre än regnbågen utanför. Om du placerar den i badrummet, kan du leta upp avkopplande färger och njuta av en spa liknande miljö medan du badar. I sovrummet kan du välja mer sensuella färger och dela dem med din älskade.

Om du placerar Playbulb Rainbow i vardagsrummet, kan du skapa en disco atmosfär som du och dina vänner kan njuta av. Nu behöver du inte längre gå till en restaurang eller en bar för att känna feststämning. Oavsett humör, kommer Playbulb Rainbow uppfylla det åt dig. Bortsett från olika färger och regnbågseffekt, kan du även välja Rainbow Fading, Blinkande och pulserande effekter.

Playbulb Rainbow funktioner:

playbulb2
Förutom de andra tuffa sakerna som nämns ovan, kommer PLAYBULB X App också låta dig kontrollera flera lampor med ett kommando. Den har ett skakläge som gör att du kan skaka anordningen för att producera en slumpmässig färg.

Enligt deras hemsida, kan den fungera i så mycket som 30 år och den sparar upp till 80% mer energi, jämfört med vanliga glödlampor.