LightVault 8: Hållbar utebelysning med Bluetooth-teknik

ltv81ss_phone_1140px

LightVault 8: Hållbar utebelysning med Bluetooth-teknik

När vi handlar belysningsprodukter tänker vi alltid på hemmet inomhus men hur blir det med belysningen i trädgården, på verandan, poolområdet eller gångvägen? Skulle det inte vara trevligt om vi hade en belysningsprodukt som skulle ge områden utanför hemmet en dramatisk effekt? Bortsett från den dramatiska effekten, kommer en bra utomhusbelysning också att ge trygghet och säkerhet i våra hem.

Produkten från Kim Lighting som kallas LightVault 8 kan vara ett alternativ för dig när det kommer till utomhusutrustning. Den är en LED-lampa som är skapad för att lyfta fram skönheten utanför ditt hem. Den kan även användas för att ge belysning och skönhet till arkitektoniska områden, skulpturer, väggmålningar etc.

Vad gör den annorlunda?

Det finns massor av utomhusbelysningsprodukter på marknaden men vatten, damm och skräp som hamnar in i lampan förstör belysningen efter en tid. LightVault 8 är annorlunda eftersom den har en förseglad IP68 LED-ljusmotor som förhindrar att vatten och smuts tränger in. Detta gör det möjligt att använda den i många år eller under hela lampans livstid.

En annan bra sak med denna produkt är att Bluetooth-teknik ingår. Detta gör att varje LightVault 8 lampa kan fjärrstyras via smartphones. Efter installationen kan du enkelt göra justeringar med fingertopparna. Lampan har också inbyggt batteri som gör att den fortsätter att lysa och behåller inställningarna vid eventuella strömavbrott.

Andra funktioner:

  • Den har en gratis mobilapp för Android och iOS
  • Mycket enkel att installera och para ihop
  • Lösenordsskyddad
  • Den kan röra sig 15 grader i varje riktning för bättre positionering
  • Avancerad värmehanteringsfunktion som ger lång livslängd (mer än 100.000 timmar)
  • Wall Wash optik presenterar PicoPrism teknik som hjälper till att leverera rätt mängd belysning.
  • Den tål tuffa miljöförhållanden med komponenter som skyddar armaturen mot solskador och från kraftigt regn. Den är dessutom skyddad mot manipulering.

Denna enhet finns i 3 standardstorlekar 8, 10 och 13 ”/ 3 linsval / 5 alternativ. Den har också flera färgtemperaturer med upp till 2500 lm. Gällande objektivet, kan du välja från glidsäker lins, hex cell lamell eller prismatisk. Ramarna tillgängliga är platta ramar, ögonglob, stenvakt, riktningsmarkör och halvsköld.