Astro Robot LED ljus: Din LED-robot som kamrat på natten

astro_light_usb

Astro Robot LED ljus: Din LED-robot som kamrat på natten

Vissa människor har svårt att sova i ett mörkt sovrum. Då kan det vara bra att köpa små LED-lampor för att lysa upp sovrummet på natten. Alla LED-lampor kvalificerar dock inte in som perfekta nattkamrater. Vissa har för starkt ljus, vilket gör det svårare att sova. Andra fungerar bättre som nattlampor men kan ha en alltför vanlig och tråkig utformning.

Lyckligtvis finns det en produkt som skapades av Bill Zang (en före detta ombudsman för GM Global Development Center of Philips Lighting Electronics) och hans team. Den kallas Astro Robot LED och den kan lysa upp ditt sovrum och samtidigt skapa känslan av att vara i yttre rymden.

Mer om Astro Robot LED
Astro Robot är en söt liten astronaut som fungerar som ett ljus, som dekoration och som en leksak. Med en kombination av kreativitet och teknik, kunde Bill Zang producera en energisparande, rolig och mångsidig LED-robotkamrat.

Allt du behöver är att ansluta den till din dators USB-port eller en USB-väggadapter och justera riktningen, så kan din lilla rymdgubbe flyta runt var som helst i ditt rum.

Bill Zang fick idém efter att ha sett filmen Gravity. Förutom att vara en sovande kamrat, kan Astro Roboten också stå för belysningen när du läser böcker eller använder din bärbara dator på natten. För att slå på och av belysningen behöver du bara vrida på astronauthjälmen.

Det bästa med Astro Robot är att den bara använder 1 Kw energi per 10 år.


Specifikationer:

  • Använda material: ABS + PS
  • Grov Vikt: 120 gram
  • Strömförsörjning: DC 5V 500mA
Tags: