SENGLED SNAP – LED-lampa med säkerhetsfunktioner

sengled-snap

SENGLED SNAP – LED-lampa med säkerhetsfunktioner

De flesta LED-lampor nuförtiden är väldigt högteknologiska. Vissa kan anslutas och styras via smartphones, automatiskt reglera ljusstyrkan eller slås på eller stängas av baserat på tid på dygnet. Andra har inbyggda högtalare och andra intressanta funktioner. Men ett märke som heter Sengled, ville ha mer än bara en smart LED-lampa. De integrerade säkerhetsfunktionerna i deras LED-lampa är till för att göra varje hem till en säkrare plats att bo i.

LED-lampan heter Sengled Snap och har inbyggd 720p IP-säkerhet, kamera, mikrofon och högtalare. Mer intressant är att den har cloud-inspelning, ansiktsigenkänning och geo-avgränsningsfunktioner så att din lilla lampa kan berätta om inbrottstjuvar eller andra inkräktare är i din närhet. När lampan upptäcker oönskade gäster, kommer den omedelbart att signalera till din smartphone. Du behöver inte heller oroa dig för Wi-Fi-signal eftersom den har en inbyggd Wi-Fi-signalrepeterare som stärker internetuppkopplingen även där signalen är svag.

Denna nya uppfinning är verkligen en bra kombination av belysning och säkerhet. Föreställ dig möjligheten att göra ditt hem säkrare utan att behöva betala extra avgifter. Inga separata säkerhetskameror eller annan utrustning behövs. Allt du behöver är att köpa några Sengled Snap-lampor och byta ut de gamla. Lampan kan placeras inuti eller utanför ditt hem och precis som andra smarta LED-lampor är den mycket enkel att installera.

Tyvärr finns det ännu inget datum för när denna smarta säkerhetsLED-lampa kommer att släppas men enligt rykten kommer den att vara tillgänglig senare i år.

För tillfället finns det andra modeller av Sengled som är ute på marknaden. De har Sengled Puls med inbyggda 1,75-tums JBL Multi-Channel Stereo trådlösa högtalare, Sengled Pulse Solo med inbyggda 1,07-tums JBL Bluetooth Stereo trådlösa högtalare, Sengled Boost med inbyggd Wi-Fi-repeterare


Samtliga LED-lampor inklusive Snap är kompatibla med dina vanliga uttag och var och en kan styras via Android och iOS. Gällande livslängd, håller de ca 25 000 timmars användning.

Fler funktioner i Snap

  •  1080p HD-upplösning
  •  Ser runt i en bred vinkel,
  •  Känner igen röst och rörelser
  •  Lätt att installera
  •  Dubbel 2,4 Ghz och 5 Ghz frekvens
  •  Stöd för mobil realtidsvisning och uppspelning
Tags: