Definity Digital Awake & Alert LED-lampa

definity-alert-awake-led

Definity Digital Awake & Alert LED-lampa

När vi gör något viktigt, så som arbete, forskning eller skolarbete, känner vi oss ibland lata och sömniga. Då tar vi ofta till läsk, kaffe, energidrycker, te eller andra boosters för att få oss att vakna till och bli alerta. Detta är dock inte att rekommendera eftersom många av dessa drycker kan leda till hälsoproblem. Då skulle det vara betydligt trevligare om vi kunde utföra våra uppgifter utan stimulerande medel? Det kan Awake & Alert LED-lampa göra för dig. Allt du behöver göra är att tända lampan. Det speciella ljuset den avger, kommer att inverka på din kropp för att hålla dig alert.

Ursprungligen var denna produkt utformad för att hjälpa NASAs astronauter vid den internationella rymdstationen att bli piggare och mer fokuserade i sitt arbete. Skaparna av denna lampa tänkte längre än den grundläggande belysningen. De tänkte inte bara på att ge ljus till en specifik plats, utan i stället studerade de hur man gör ljuset bättre för att stimulera människans behov.

Om Belysning
När du tittar på ljuset, ser du vit färg. Men ljuset är faktiskt en kombination av färger, precis som regnbågen. Det blåa ljuset som avges är vad din kropp behöver för att du ska bli pigg och full av energi. Awake & Alert LED Bulb har kalibrerat det blåa ljuset, vilket gör att den skiljer sig från alla andra lampor på marknaden.

Belysning och dess hälsoeffekter
Har du någonsin undrat varför du känner dig trög och lynnig under vintermånaderna? Den främsta orsaken är att det finns för lite dagsljus och symptomet kallas årstidsbunden depression. Det påverkar kroppens klocka och det bästa botemedlet är att utsätta sig för ljus. Om du har Awake & Alert LED-lampa hemma, kommer du hjälpa dig själv att förebygga dessa humörsvängningar.

Funktioner

  • Den har förbättrat blått ljus som gör dig piggare.
  • Den passar i vanliga glödlampsarmaturer. Inga ytterligare prylar eller verktyg behövs.
  • Den håller upp till 16 gånger längre än vanliga glödlampor
  • Det är bara en 9 watts glödlampa men dess belysning motsvarar en 65 watts glödlampa.
  • Om du använder den här LED-lampan 3 timmar per dag, kommer den att hålla upp till 23 år.