Philips Hue Go – Skapa stämning var du vill

hue_go_3

Philips Hue Go – Skapa stämning var du vill

Alldeles nyligen, presenterade Philips en ny högteknologisk belysningslösning som kan följa med dig oavsett var du går. Ja, du läste rätt. Denna är inte som andra smarta glödlampor som är fixerade på ett ställe. Denna nya baby heter Hue Go som är ett trådlöst, bärbart och flerfärgat LED-ljus som du kan ta med dig överallt i ditt hem. Du kan även ta det ut i trädgården eller på verandan.

Vad är Hue Go?
Utöver att den är portabel, har Hue Go mer än 16 miljoner färger som hjälper dig att ställa in önskad stämning. Den har också 7 ljuseffekter. Varmvitt ljus, svalt energigivande dagsljus, Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest och Night Adventure. Alla dessa kan uppnås genom att helt enkelt röra vid knappen på din smartphone. Har du inte har din smartphone med dig finns även en knapp på lampan som du kan trycka på. Hue Go har alla svaren på dina belysningsproblem. Den kan ge dig önskad belysning för ett specifikt tillfälle, som en romantisk middag hemma, avkopplande ljus i badkaret för att lindra dagens stress, ett ljus som kan vitalisera ditt hus, eller ljus för att hjälpa dig med dina vardagliga uppgifter.

Fulladdad, varar Philips Hue Go upp till 3 timmar i batteriläge men om du vill att den ska ge dig belysning för en längre tid, kan du även koppla in den i ett eluttag när du använder den.

Andra smarta funktioner
Förutom att styras från din smartphone kan Hue Go även ställas in för att meddela dig om du har ett nytt epost-meddelande eller om det uppstår väderomslag. Den kan också integreras med tredjepartsapplikationer för att förbättra spelstunder eller TV-tittande. Belysningen kan ändra sina färger baserat på vad som händer i spelet eller på TV-skärmen.