LightFreq – LED med högtalare , mikrofon och mycket mer!

lightfreq-original

LightFreq – LED med högtalare , mikrofon och mycket mer!

Många prylar idag är all-in-one, precis som smartphones. De har redan inbyggd kamera med hög upplösning och internet så att du inte behöver ta med din digitalkamera och bärbara dator varje gång du går ut.

LightFreq, har färdigt inbyggd högtalare så att du inte behöver ha separata högtalare eller musikspelare i ditt rum bara för att lyssna på dina favoritlåtar. Det kanske låter konstigt, men ja, du kan definitivt lyssna på musik via en lampa. Bortsett från detta, har den mycket fler funktioner som definitivt kan imponera på dig!

Fler funktioner i LightFreq
Precis som andra smarta lampor, kan ljusstyrka, färg och alla de listade funktionerna i LightFreq styras via en smartphone. Allt du behöver är att ladda ner applikationen från iOS eller Android. En annan cool sak med denna lampa är att när du har fler än en så kan de automatiskt synkroniseras tillsammans så att de spelar samma musik och visar samma färg.

Dess Audio Follow Me börjar spela musik när du anger ett rum. Om du bestämmer dig för att byta till ett annat rum, kommer musiken du spelar också att följa dig i olika rum där det finns en LightFreq installerad. Det är också möjligt att vara ansluten via Bluetooth om du inte har Internet-anslutning. Detta innebär att du kan spela musik med din lampa utan avbrott.

Om du är nyfiken på dess effekt och livslängd, är lamporna 17 watt vardera (högtalare ingår) med 40.000 timmar livslängd. Och även om lampan är släckt, kan du fortfarande streama ljud. Om du inte vill lyssna på musik, kan du bara använda lampan för belysning också. Den mest intressanta funktionen är dock att den även har inbyggd mikrofon som fungerar som en intercom. Om du inte hittar ditt husdjur eller ditt barn, kan du helt enkelt tala med LightFreq appen och din röst kommer att överföras till den del av ditt hus med LightFreq glödlampor. Kanske är det redan middagstid och du är för lat för att kalla familjemedlemmarna från sina rum. Bara prata med din LightFreq app och meddelandet kommer att skickas till dem.

Slutligen, kan lampan användas som ringsignalsbildskärm. Till exempel om du lämnat din telefon på tyst läge eller om du lämnade den i ett annat rum, blinkar LightFreq lampan eller ändrar färg för att meddela dig att någon ringer till din telefon.